"Controlul ginecologic periodic poate depista cancerul de col uterin in stadiu incipient!"

Dr. Ruxandra Cigaran, Medic Specialist Obstetrica – Ginecologie


SAU SUNA: (021) 3111 777

Dr. Ruxandra Cigaran, Medic Specialist Obstetrica – Ginecologie

BOLI VECHI - TRATAMENTE NOI

Clinica OK Medical Bucuresti ofera servicii medicale de obstetrica-ginecologie - de la medicina maternofetala si pana la ginecologia oncologica - de inalta competenta profesionala.

Controlul ginecologic periodic include examinarea zonei genitale (vagin, col, uter, ovare, trompe uterine) si a sanilor, dar si recoltarea unor probe pentru efectuarea testului Babes-Papanicolau, recomandat dupa debutul vietii sexuale. Acesta analizeaza eventuale modificari celulare de la nivelul colului uterin care ar putea anunta un risc de cancer de col.

Prima vizita la ginecolog ar trebui facuta pana la varsta de 15 ani, iar adolescentele ar trebui sa mearga la medic insotite de mame, cele care ar putea descrie specialistului eventuale probleme de sanatate care sunt prezente in familie. In cazul in care tinerele nu si-au început viata sexuala, se recomanda o examinare ginecologica completa doar in cazul unor tulburari precum sangerarile puternice sau alte simptome ginecologice grave. Primul control ginecologic complet trebuie facut pana la 21 de ani.

DE CE SA ALEGI CLINICA OK MEDICAL?

Pentru ca suntem aici pentru dumneavoastra in orice problema medicala ce tine de domeniul obstetricii si ginecologiei.

Locatie ultracentrala

Clinica este situata intr-o locatie centrala si va ofera acces facil din orice zona a orasului.

Integritate si Calitate

Credem in investitia sigura in sanatate, in pretul corect platit pentru un diagnostic corect, urmat de terapii sigure si performante care sa nu dea gres.

Medici Devotati

Echipa de Medici Specialisti obstetricieni si ginecologi cu un nivel inalt de pregatire si tehnologie medicala de ultima generatie!

Asistenta 24/7

(021) 3111 777 - Fie ca aveti nevoie de un consult, de tratament sau pur si simplu de un sfat va suntem alaturi incercand sa va oferim tot ce aveti nevoie.

Tel: (021) 3111 777

Adresa noastra este: Strada Puțul lui Zamfir Nr. 15 A, București, Sector 1 (Zona Piata Dorobanți)

Localizare pe harta

Program : Luni - Vineri - 9.00 - 21.00, Sambata 9.00 - 14.00 - Tel: (021) 3111 777